Lambregts Makelaardij

Zoek naar meer

Princenhage

Princenhage, Heilaarpark:

De woonwijk “Princenhage” is met bijna 8.100 inwoners de op één na grootste van Breda, en bestaat al meer dan 800 jaar. Princenhage heeft een historische dorpskern omringd door nieuwbouw en is een relatief rustige en sociaal hechte buurt met een levendig verenigingsleven. De bewoners hebben vooral waardering voor de rust en voorzieningen in dit deel van Breda.

De dorpskern wordt gevormd door de gezellige “Haagsemarkt” met het voormalige karakteristieke raadshuis en biedt een ruim aanbod aan eetgelegenheden en winkels (o.a. restaurants, supermarkten, slagers, bakkers, groentewinkel, drogist, apotheek en kledingwinkels). In het dorp zijn diverse sportverenigingen, basisscholen, kinder- en naschoolse opvang aanwezig en in de nabijheid ligt de “Woonboulevard”. Binnen enkele minuten bent u in het oude, bruisend stadscentrum van Breda  welke u diverse mogelijkheden biedt op het gebied van winkelen, uitgaan en cultuur door de aanwezigheid van diverse voorzieningen zoals de verschillende restaurants/cafés, het Chassé Theater, de winkelstraten, het winkelcentrum “De Barones”, de “Grote Markt” en de nieuwe haven van Breda.

Princenhage ligt tevens zeer gunstig t.o.v. diverse uitvalswegen richting Rotterdam/Antwerpen (A-16) en Bergen op Zoom (A-58).  Kortom: Princenhage is heerlijk wonen in een rustige buurt met een dorps karakter en alle stadsvoorzieningen binnen handbereik.
Voor meer informatie zie: www.princenhage.net

Heilaarpark:

De nieuwe kleine woonbuurt “Heilaarpark”, ten westen van Westerpark, behoort ook tot deze Princenhage. Dit is een ruim opgezette villawijk waar het rustig wonen is.

 

Op zoek naar een woning in Princenhage ?

Vul de woonwensenlijst in en wij zoeken de woning die bij u past! Al een woning op het oog? Lambregts Makelaardij verzorgt tevens aankoopbegeleiding als aankoopmakelaar.