Lambregts Makelaardij

Zoek naar meer

Hoge Vucht

Hoge Vucht:

De Hoge Vucht wordt gevormd door de buurten Biesdonk, Geeren-Zuid, Geeren-Noord en Wisselaar en ligt in het district Noordoost. Hoge Vucht is een veelzijdige wijk . Er wonen bijna 22.000 mensen van allerlei leeftijden en achtergronden. Het is een typische jarenzestig-wijk, ruim opgezet met brede lanen, singels en parken en een eigen winkelcentrum.

Biesdonk
Dit is de grootste van de 7 buurten in het district Noordoost. De gemiddelde leeftijd van de ca. 4.900 bewoners ligt hoger dan in de rest van Breda.
De bewoners waarderen de voorzieningen, het groen, de rust en gezelligheid in deze buurt.

Geeren-Zuid
Deze buurt is gebouwd in de jaren zestig van de vorige eeuw en kent een hoog percentage hoogbouw. De ca. 3.700 inwoners waarderen de aanwezige voorzieningen, gezelligheid en lage criminaliteit in hun buurt.

Geeren-Noord
Vergrijsde buurt met hoogbouwproblematiek uit de jaren zestig. Het is een doorstroomwijk bij uitstek, door veel groen omgeven. Ca. 3.000 inwoners, onder wie veel allochtonen.

Wisselaar
Groenrijke buurt aan de rand van de stad tegen de Vuchtpolder aan. Ongeveer 4.100 inwoners.

Op zoek naar een woning in Hoge Vucht ?

Vul de woonwensenlijst in en wij zoeken de woning die bij u past! Al een woning op het oog? Lambregts Makelaardij verzorgt tevens aankoopbegeleiding als aankoopmakelaar.