Lambregts Makelaardij

Zoek naar meer

Belcrum, Doornbos-Linie, Via breda

Belcrum, Doornbos-Linie, Via Breda,
Belcrum en Doornbos-Linie zijn woonbuurten in Breda-Noordoost.

Belcrum
Vooroorlogse buurt, jaren ’30,  net buiten de singel aan de noordkant van Breda, met ruim 3.100 inwoners . Het is een levendige, sfeervolle volkswijk met grote verbondenheid en diverse pleintjes. Belcrum maakt onderdeel uit van het gebied Via Breda.

Doornbos-Linie

Een combinatie van twee subbuurten: Doornbos en Linie. Doornbos is een ruim opgezette buurt, Linie is wat kleiner, gelegen over het spoor van het station  Breda en ten noordoosten van het stadscentrum van Breda. De bewoners hebben waardering voor het leefklimaat en de gezelligheid in hun buurt. Doornbos-Linie heeft ongeveer 3.900 inwoners. In het plan Via Breda speelt Doornbos-Linie ook een rol in de omgeving van de spoorbuurt.

Via Breda
Via Breda omvat de  ontwikkeling van de spoorzone in het centrum van Breda. Een gebied van 160 hectare wordt de komende jaren   getransformeerd tot een nieuw stadsdeel.
Via Breda is nieuw en gelegen rondom  het nieuwe Bredase station, tussen de Belcrum en de historische binnenstad van Breda, waar je kan wonen, werken, ondernemen, shoppen, loungen en ontmoeten.

Op zoek naar een woning in Belcrum, Doornbos-Linie ?

Vul de woonwensenlijst in en wij zoeken de woning die bij u past! Al een woning op het oog? Lambregts Makelaardij verzorgt tevens aankoopbegeleiding als aankoopmakelaar.