Lambregts Makelaardij

Zoek naar meer

Bedrijventerrein Breda-Noord

Bedrijventerrein Breda-Noord
Het Bedrijventerrein Breda-Noord omvat de gebieden De Krogten, Hintelaken, Emer-Noord en Emer-Zuid.

Het bedrijventerrein De Krogten is te karakteriseren als een traditioneel bedrijventerrein met een belangrijke werkgelegenheidsfunctie voor de stadsregio Breda. Het is een “gemengd plus” bedrijventerrein waar enkele grote bedrijven uit de industrie-, handel- en transportsector het beeld bepalen. De revitalisering in De Krogten heeft geleid tot een duidelijke kwaliteitsverbetering van de buitenruimte van het bedrijventerrein.

Het grootste aaneengesloten bedrijventerrein (Emer en Hintelaken) van Breda heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Dankzij alle (nieuwe) ondernemers in het gebied is de werkgelegenheid toegenomen, leegstand teruggedrongen en zijn er veel nieuwe economische activiteiten en investeringen door ondernemers. En dat ondanks de crisis. Deze ondernemers hebben lef getoond door hun bedrijf hier te vestigen, wat zich heeft vertaald in een sterk verbeterd ondernemersklimaat!

Er ligt echter nog veel voor het bedrijventerrein in het verschiet en daarom wil de Gemeente Breda de locatie Emer Noord / Hintelaken ook de komende tijd met veel enthousiasme verder ontwikkelen. In mei 2014 start de aannemer met het maken van de aansluiting Emer Noord op de Noordelijke Rondweg. Tegelijkertijd wordt de Bethlehemloop verbreed, een fietsverbinding gemaakt, en het Hekven verbreed.

Op zoek naar een bedrijf in Breda-Noord?

Al een bedrijf op het oog? Lambregts Makelaardij verzorgt tevens aankoopbegeleiding als aankoopmakelaar.