Lambregts Makelaardij

Zoek naar meer

Vossenberg 10 B, Breda € 815 /maand

Verhuurd

Zelfstandige bedrijfsruimte met twee kantoorunits en eigen voorzieningen zoals een pantry en twee toiletruimten. De ruimte heeft een BVO van ca. 340 m2 en is gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein de Krogten (Breda-Noord). Geschikt voor bedrijfsmatige activiteiten en groothandelsdoeleinden.

Oppervlakte bedrijfsruimte : ca. 270 m2
Oppervlakte kantoorruimte: ca. 24 en 15 m2
Parkeren: parkeren op eigen terrein ca 195 m2.
Gebruik: milieu categorie 1 t/m 4
Huurprijs per maand : € 815,= excl. btw
Aanvaarding: per direct !
Vraag op ons kantoor naar de huurvoorwaarden.
Download brochure

Algemeen:
Bestemmingsplan: Categorie 1 t/m 4
Gebruik: Bedrijfsmatige activiteiten en groothandelsdoeleinden
Ligging: Op bedrijventerrein de Krogten
Bereikbaarheid: Ontsluiting via uitvalswegen naar de A-16 en A-58
Parkeerplaatsen: Parkeren op eigen terrein mogelijk, ca. 6 parkeerplaatsen.

Het complex is gelegen op bedrijventerrein “Krogten”, op ca. 10 autominuten van de snelweg (A 16- A58).

Omschrijving complex:
Rompgebouw bestaat uit stalen spanten met buitenwanden opgebouwd uit betonen muren. Het gebouw heeft een hoogte van ca. 3.50m. Openslaande deuren in de voorgevel bieden toegang tot de bedrijfsruimte. De openslaande deuren zijn ca. 1.85 m. breed en 2.25 m. hoog en zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. Het platte dak is voorzien van bitumineuze dakbedekking en is geïsoleerd.

De bedrijfsruimte is ca. 17.20 x 13.90+7.90×4.00 m., in totaal ca. 270 m2. De vloer is voorzien van glad afgewerkt beton. Vanuit de bedrijfsruimte zijn de pantry, toiletruimte en de twee kantoorruimten bereikbaar. Voorin de ruimte is de meterkast (9 groepen en 1 krachtgroep) gesitueerd. In de meterkast is tevens de c.v. ketel geplaatst. De bedrijfsruimte is te verwarmen met een gas gestookte heather.

De pantry is ca. 3.50×3.30 m. en heeft een eenvoudig keukenblok. Vanuit de keuken is een toiletruimte toegankelijk welke is voorzien van een closet en een fonteintje.

De 2e toiletruimte is vanuit de bedrijfsruimte bereikbaar is voorzien van een closet en een fonteintje.

Kantoorruimte 1 is ca. 4.50×3.15 m (ca. 24 m2) en is voorzien van vloerbedekking en gipsplaten plafond.

Kantoorruimte 2 is ca. 4.00×6.00 m (ca. 24 m2) en is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en een systeemplafond. In de achtergevel zit een nooddeur welke is voorzien van een rolluik.
Deze aanbieding is geheel vrijblijvend, onder voorbehoud van juistheid gegevens, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden alle opgegeven afmetingen dienen als indicatie. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat door de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar wordt uitgekeerd.