Lambregts Makelaardij

Zoek naar meer

Vossenberg 10 A Breda € 775 /maand

verhuurd

Ruime bovenwoning, met een groot dakterras, gelegen aan een bedrijventerrein in Breda-noord.

Bijzonderheden:
Bovenwoning : 130 m2
Aantal slaapkamers : 4
Aanvaarding : per direct!
Huurprijs : € 775,= per maand, inclusief water.

ALGEMEEN:

Het betreft hier een redelijk goed onderhouden pand. Gelegen aan een bedrijventerrein, boven een winkelpand. Op eigen terrein is er gelegenheid om te parkeren.

Download brochure

INDELING:
Entree begane grond: Hal met trapopgang.

Verdieping:
Dakterras (102 m2) voorzien van terrastegels, bergkast en entree tot de woning.

Hal met toegang tot de toiletruimte voorzien van een toilet en een fonteintje.

Ruime L-vormige woonkamer van ca. 44 m2 met openhaard en openslaande deuren naar het dakterras. De wanden zijn uitgevoerd in schoon metselwerk en zijn gedeeltelijk geschilderd. Het plafond bestaat uit stuukwerk.

Ruime dichte eetkeuken (ca. 3.75 x 3.45 m) welke is voorzien van een tegelvloer. De inrichting bestaat uit een eenvoudig keukenblok en aansluitingen voor wasapparatuur.

4 slaapkamers: slaapkamer 1 (ca. 3.93×3.75 m.) met vaste kasten en een wastafel, gelegen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 2 (ca. 3.10×3.50/2.50 m.), gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 3 (ca. 3.50×2.00 m.), gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer 4 (ca. 3.50×2.10 m.), gelegen aan de achterzijde van de woning.

Badkamer, bereikbaar vanuit de hal. De ruimte is grotendeels betegeld en de inrichting bestaat uit een vaste wastafel en een ligbad.

Deze aanbieding is geheel vrijblijvend, onder voorbehoud van juistheid gegevens, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Alle opgegeven afmetingen dienen als indicatie.