Lambregts Makelaardij

Zoek naar meer

Voltweg 15 A Hoogerheide € 1.025 /maand

Zelfstandige bedrijfsruimte met kantoorunit en eigen voorzieningen. Gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein “de Kooi”.

Bouwjaar                                : 2003
Oppervlakte bedrijfsruimten  : ca. 178 m2 en 46 m2 kantoorruimte
Parkeren                                 : parkeren op eigen terrein.
Gebruik                                  : milieu categorie 1-2-3
Huurprijs per maand           :  € 1025,–
Aanvaarding                           : per direct mogelijk

Download brochure

Algemeen:

Bestemmingsplan       :categorie 1 t/m 3
Ligging                          :Op industrieterrein de Kooi, (naast vliegbasis Woensdrecht)
Bereikbaarheid           :goede ontsluiting naar de A-58 en de A-4.
Parkeerplaatsen          :bij de kantoorruimte 4 parkeerplaatsen op eigen terrein. Parkeren voor de bedrijfsruimte is mogelijk.
Het complex is gelegen op industrieterrein “de Kooi” (naast vliegbasis Woensdrecht), op 10 autominuten van de snelweg (A58)

Omschrijving complex:

Rompgebouw bestaat uit stalen spanten met een vakmaat van 5 meter en een goothoogte van 7 meter. De buitenwanden zijn van sandwichpanelen geïsoleerd met polyurethaan (12 cm dik), de scheidingswanden zijn, tot 4 m hoog, met een holle bouwsteen gezet, tot het dak afgewerkt met dubbele gipsplaten. Het dak bestaat uit dakpanelen van 14 cm dik polyurethaan. Met betonvloer 15 cm dik afgewerkt met een gevlinderde toplaag. Voor indeling, zie bijgevoegde plattegrond.

Kantoorruimte: gedeeltelijk inpandig, totale opp. 46 m2 BVO. Ind. entree; hal met toegang tot kantoorruimte (14 m2); kantoorruimte (14 m²); toiletruimte; trapopgang 1e verd. open ruimte o.a. mogelijkheid voor uitbreiding kantoor.

-Verwarming: radiatoren met leidingen aangesloten op een combiketel.

Bedrijfsruimte: afm. 20/ 16x 10m  opp. ca. 178 m2

-toegangsdeuren: 1 loopdeur vanuit de kantoorruimte en 1 naar buiten. In de voorgevel zit een overheaddeur deur, afm. 4 m breed 3,8 m hoog.
-toiletruimte
-voorzieningen: aangesloten op gas, water, elektra en riolering.
-Betonvloer, 15 cm dik gevlinderde toplaag.
– verlichting met Tl-armaturen.

Deze aanbieding is geheel vrijblijvend, onder voorbehoud van juistheid gegevens, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden alle opgegeven afmetingen dienen als indicatie. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat door de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar wordt uitgekeerd.