Lambregts Makelaardij

Zoek naar meer

Liesbosstraat 1 Breda € 1.100 /maand

Verhuurd

no images were found

Royale benedenwoning (type maisonnette) met eigen entree, twee slaapkamers, een ruim terras, dakterras en berging. De woning ligt op een centrale locatie aan de “Haagsemarkt” in de wijk “Princenhage” waar diverse voorzieningen aanwezig zijn. Te huur voor onbepaalde tijd, NIET geschikt voor kamerverhuur.

Algemeen:
– Deze woning is voor onbepaalde tijd te huur.
– Zonder overleg met de eigenaar zijn er geen huisdieren toegestaan.
– De woning heeft een sfeervolle woonkamer, twee ruime slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond, een buiten (patio), een dakterras wat bereikbaar is vanuit slaapkamer 2, en een bergruimte.
– De woning ligt aan de gezellige “Haagsemarkt” waar diverse voorzieningen aanwezig zijn, o.a. winkels, scholen, sportgelegenheden en uitvalswegen.
– Het centrum van Breda ligt op 10 minuten fietsafstand.
– De huurvoorwaarden vindt u achterin de b

Download brochure

Indeling:

Begane grond:
Eigen entree/hal met meterkast geeft toegang tot de eet-/woonkamer en slaapkamer.

De woonkamer is in totaal ca. 48 m². In de woonkamer is een sfeervolle schouw aanwezig. Middels een loopdeur heeft men toegang tot de patio van ca. 20 m². De vloer is voorzien van laminaat, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met stucwerk. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot de keuken. In het plafond zijn 2 lichtkoepels geplaatst waardoor er veel licht binnen valt.

De semi-open keuken ligt aan de achterzijde van de woning en is ca. 10m2. De keukeninrichting
is in een hoekopstelling en bestaat uit een aanrechtblad met spoelbak, gasfornuis, afzuigkap, koelkast en onder- en bovenkasten. De vloer is voorzien van laminaat, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met stucwerk. Vanuit de keuken heeft men toegang tot een kleine tussenhal.

Vanuit de tussenhal heeft men toegang tot de toilet- wasruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De toilet- wasruimte is betegeld en omvat aansluitingen voor wasapparatuur, vaste wastafel en een toilet. In deze ruimte zijn tevens de c.v.-combiketel en de ventilatie-unit geplaatst.

Slaapkamer 1 is ca. 18 m². De vloer is voorzien van laminaat, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met stucwerk. In de slaapkamer is een vaste kast aanwezig. Vanuit de slaapkamer heeft men toegang tot de badkamer met daarin een vaste wastafel en een douche hoek.

Middels trapopgang heeft men toegang tot de eerste verdieping die voorts toegang geeft tot
slaapkamer 2.

Eerste verdieping:
Slaapkamer 2 is ca.12 m². De kamer heeft lichtinval middels twee dakramen en een topgevelraam. De vloer is voorzien van laminaat, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met stucwerk.Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot het dakterras.

Berging:De berging is middels een deur bereikbaar vanuit de patio. De berging is ca. 6 m² en is voorzien van elektra en een achteruitgang.

Ligging:
De woning is gelegen in de dorpskern van “Princenhage”, aan een doorgaande straat met eenrichtingsverkeer. Verschillende voorzieningen zoals o.a. basisscholen, winkels, sportgelegenheden zijn binnen handbereik aanwezig. Het centrum van Breda, de woonboulevard en de verbinding met de A-16 zijn in de nabijheid. In de directe omgeving van de woning staan vooral vergelijkbare woningen, van diverse typen.
Deze aanbieding is geheel vrijblijvend, onder voorbehoud van juistheid gegevens, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden alle opgegeven afmetingen dienen als indicatie.