Lambregts Makelaardij

Zoek naar meer

Heuvelstraat 106 Breda € 785 /maand

Verhuurd

Gestoffeerde etage met eigen voorzieningen gelegen op de 2e verdieping in een hoekwoning met authentieke uitstraling. De woning is geheel opgeknapt en ligt aan een gewilde straat in de wijk Princenhage. Vlakbij het centrum waar alle mogelijke voorzieningen aanwezig zijn. Uitvalswegen A-58 en A-16 zijn goed en snel bereikbaar.

Opp. 2e verdieping: ca. 46 m2 met een loft van ca 20 m2.
Staat van onderhoud: goed.
Aanvaarding : per direct
Huurprijs : € 785,= inclusief gas, water, elektra.

Download brochure

Algemeen:
Het betreft hier een goed onderhouden hoekpand uit de jaren dertig met drie wooneenheden.
Alle drie de ruimtes zijn verassend ingedeeld en bieden voldoende ruimte. Ze zijn geschikt voor maximaal twee personen. In de huurprijs zit inbegrepen: het verbruik van gas, water, licht, casema, en het gebruikersdeel van de OZB.

Indeling:
Begane grond: Gezamenlijke hal/entree met vaste trap naar de 1e en 2e verdieping. Ruime hal van ca. 10 m2.

2e verdieping : Verrassend ingedeelde ruimte. Overloop met toegang tot de badkamer voorzien van een toilet, douche, vaste wastafel en een dakkapel. Woonkamer in L-vorm met open keuken en voorzien van een dakkapel. De slaapkamer is in de nok gesitueerd,als een zogenaamde loft met boven de keuken ruime bergkasten.

Vraag op ons kantoor naar de huurvoorwaarden.

Deze aanbieding is geheel vrijblijvend, onder voorbehoud van juistheid gegevens, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Alle opgegeven afmetingen dienen als indicatie. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat door de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar wordt uitgekeerd.