Lambregts Makelaardij

Zoek naar meer

Haagsemarkt 16 A Breda € 1.350 /maand

Verhuurd

 

Prachtig ruim appartement, grotendeels gerenoveerd, met eigen voorzieningen gelegen op de 1e en 2e verdieping. De woning ligt in de wijk “ Princenhage”  aan de Haagse markt, midden in het centrum waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Uitvalswegen zijn goed en snel bereikbaar. Voor deze woning zijn wij op zoek naar een geschikte huurder.

Bijzonderheden:

–    Deze woning is  per direct te huur
–    De woning is grotendeels gerenoveerd.
 –   De woning heeft een kelder, hal  ruime woonkamer , keuken, werkkamer, 1 badkamer, 2  toiletten, 3    slaapkamers,
–    Huisdieren in overleg.
–    Voorkeur gaat uit naar een gezin, niet geschikt voor studenten
–    Huur is voor minimaal een jaar

Algemeen:

Het betreft hier een ruim appartement op de 1e en 2e verdieping  met eigen voorzieningen, midden in het hart van Princenhage, gelegen aan de Haagse markt. Op de begane grond wordt een cafetaria gevestigd. De huurprijs is exclusief  gas, water en elektra.

INDELING;

Begane grond:

Gang:
Eigen entree met vaste trap naar de 1e en 2e verdieping. Hier is ook de entree naar de kelder. Vanuit het traphuis heeft u toegang tot een ruime hal. 

Kelder: de ruime kelder is ca. 3.37×4.26 m. en hoog ca. 2.06m.

Eerste verdieping:

Hal: Hier heeft u  toegang tot  woonkamer, werkkamer,  keuken, en toilet.   

De woonkamer is  3.65 x 7.4m. is ca. 25 m². Hoogte plafond is 3.4 m. De vloer is voorzien van laminaat, de wanden en het plafond van stucwerk.

De keuken is voorzien van een nieuw keukenblok en heeft een gasfornuis  met afzuigkap,  magnetron, vaatwasser, koelkast met vrieskast. De vloer is voorzien van tegels, de wanden zijn afgewerkt met stucwerk. Het plafond, 3,4 m. hoog is voorzien van stucwerk.

De werkkamer: deze is ca. 2.97 x 3.36m. Hierin staat nog een oude schoorsteenmantel. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht over de Haagse Markt en de kerktoren.

Tweede verdieping:

Hal: deze biedt toegang tot 3 slaapkamers, badkamer, toilet, inloopkast, bergkast.

Slaapkamer 1: is 3.65 x 4.65  ca 17 m².   De vloer is voorzien van laminaat, zowel wanden als plafond zijn gestuct.

Slaapkamer 2: 3.8 x 4.34   is ca 16 m². De vloer is voorzien van laminaat, zowel wanden als plafond zijn gestuct. Vanuit hier heb je een prachtig zicht op de markt en de kerk.

Slaapkamer 3: 4.00 x 2.85  is ca 11 m². De vloer is voorzien van laminaat, zowel wanden als plafond zijn gestuct. Vanuit hier heb je een prachtig zicht op de markt en de kerk.

De nieuwe badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. De vloer en de wanden zijn deels betegeld, het plafond is voorzien van stucwerk.

Inloopkast: de inloopkast is ca. 1.85 x 1.34 m.

Bergkast: de bergkast is ca. 2 x 1.25 m. Hier bevindt zich de c.v.. Tevens zijn hier de aansluitpunten t.b.v. de wasapparatuur gesitueerd.