Lambregts Makelaardij

Zoek naar meer

Nieuws

Op zoek naar een aankoopmakelaar?

Geplaatst op april 4, 2016 door Rian Lambregts in Nieuws

Verliefd op uw droomhuis?

Mensen letten dan niet zo goed op de kwaliteit en prijs ervan. Zo kunt u voor onverwachte kosten komen te staan. Met een NVM- aankoopmakelaar kunt u dit heel eenvoudig voorkomen.

Vijf redenen om een aankoopmakelaar mee te nemen…

1) weet alles van de regionale woningmarkt…
2) is alert op alle addertjes onder het gras…
3) neemt u al het regelwerk uit handen…
4) zorgt ervoor dat u niet te veel betaalt…
5) is er voor u en u alleen.

 

INFORMATIE AANKOOPOPDRACHT

Bij een aankoopopdracht begeleiden wij u in het volledige aankooptraject. Naast het feit dat het u een hoop tijd bespaard heeft het ook duidelijk veel voordelen voor u. Een van deze voordelen is dat wij bovenop de huizenmarkt zitten en snel inzicht hebben in woningen welke nieuw in verkoop komen. Wij kunnen dus zeer snel handelen. Verder zullen wij o.a. de woning die u op het oog heeft op waarde schatten zodat u nooit te veel betaalt.

De begeleiding bij de aankoop houdt o.a. het volgende in:

  • Om uw woonwensen goed in beeld te krijgen, nodigen wij u graag uit voor een gesprek op ons kantoor. Het eerste contact is dan gelegd.
  • Wij plannen voor u de bezichtigingsafspraken in met de verkopend makelaar en gaan met u mee naar deze bezichtiging. Tijdens deze bezichtiging kunnen wij u voorzien van deskundig en een gedegen advies over de woning.
  • Wij zullen voor u de woning op waarde schatten, zodat u een reële prijs voor de woning betaald.
  • Wij zullen voor u de onderhandelingen voeren waarbij wij uiteraard trachten een reële en juiste koopsom overeen te komen met de verkopende partij.
  • Vóór de ondertekening van de definitieve koopovereenkomst, zullen wij deze grondig met u doornemen, zodat u er zeker van kunt zijn dat er geen haken of ogen aan zitten.
  • Voordat we naar de notaris gaan, zullen wij samen met u de woning inspecteren. Hierbij wordt gekeken of de woning wel in de staat wordt opgeleverd zoals is afgesproken op de dag van de koop. Tevens worden de meterstanden opgenomen.
  • Tot slot gaan wij met u mee naar de notaris voor de ondertekening van de leveringsakte.

 

 


0 Reacties

Reacties zijn gesloten